Елтон Джон розказав про любов до синів та їхні музичні смаки

18 січня 2016, 13:55

Британський співак Елтон Джон зізнався, що 10 років тому й сам не повірив би, що йому випаде таке щастя – бути одруженим із коханою людиною та мати дітей.

Про свою сім'ю він говорив у ток-шоу Еллен ДеДженерес.

Про це пише "The Daily Mail".

"Якби мені 10 років тому сказали, що я сидітиму на вашому шоу і буду одружений із чоловіком, якого кохаю, і матиму двох прекрасних дітей, я би сказав, що ви мені в напій кислоти підсипали", - заявив сер Елтон.


Зі слів 68-річного артиста, він узагалі не думав, що колись стане батьком, але "життя іноді підкидає тобі кручені м’ячі".

Елтон Джон із чоловіком та синами

"Вони – найпрекрасніше, що є в нашому житті. Словами неможливо описати, як сильно ми любимо цих хлопчаків. Вони просто надзвичайні", - поділився співак.

Як розказав Елтон Джон, у 5-річного Закарі та 3-річного Елайджі вже є власні музичні вподобання. Найулюбленіша пісня малих – це "Hotline Bling" репера Дрейка, але татові пісні їм теж до смаку.

"Вони співають "Rocket Man", "Don't Go Breaking My Heart" і "Bennie and the Jets", - повідомив він.

Як відомо, сер Елтон та його коханий Девід Ферніш почали свої стосунки в 1993-му, стали цивільними партнерами в 2005-му, а до вівтаря – уже в присутності своїх двох синочків – сходили в 2014-му році.

Нагадаємо, мати Елтона Джона вже років 8 із ним не спілкується і жодного разу не бачила своїх онуків.

Проте, як пише "The Daily Mail", з'явилася надія на те, що їхні стосунки налагодяться. Як дізналися журналісти, артист оплатив операцію на стегні, яка знадобилася його мамі. 90-річну Шейлу прооперували в одній із найкращих приватних лікарень Англії, й це обійшлося Елтонові в 30 тисяч фунтів стерлінгів.

Фото з Instagram Девіда Ферніша

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів