Колишня дружина Путіна вийшла заміж - ЗМІ

25 січня 2016, 16:06

Колишня перша леді Росії Людмила Путіна знову вийшла заміж.

Про це стало відомо журналу "Собеседник" та низці російських ЗМІ.

Спершу з'ясувалося, що екс-дружина Путіна змінила прізвище. А вже потім сплив і факт заміжжя, пише "Дождь".

"Фонд боротьби з корупцією перевірив опубліковані раніше журналом "Собеседник" документи про зміну прізвища і про операції з нерухомістю колишньої дружини президента Росії Володимира Путіна Людмили. Про це на своєму сайті написав 25 січня співробітник ФБК Георгій Албурі", - повідомляє телеканал.


Людмила Путіна вже вийшла заміж?

У документі про створення кооперативу "Озеро" в якості адреси Володимира Путіна була квартира на другій лінії Васильєвського острова. Ця квартира 23-го липня 2015-го року у спадок перейшла сестрі Людмили Путіної - Ользі Цомаєвій.

Та 24-го серпня квартира вже перейшла Людмилі Очеретній. Її ім'я, по батькові, дата і місце народження збігається з даними Людмили Путіної.

За даними видання, новим чоловік екс-дружини Путіна став голова Центру розвитку міжособистісних комунікацій, 37-річний Артур Очеретний.

А це буцімто новий чоловік жінки - Артур Очеретний

Журналісти довідалися, що новий паспорт на прізвище Очеретна був отриманий 2-го лютого 2015 року в Управлінні Федеральної міграційної служби Москви. "Собеседник" писав, що традиційно паспорт вручають в територіальному органі ФМС, а це "зайвий раз підкреслює її особливий статус".

Нагадаємо, Володимир і Людмила Путіни публічно оголосили про своє розлучення в 2013-му році. Президентові Росії вже багато років приписують роман із гімнасткою Аліною Кабаєвою та навіть кількох позашлюбних дітей.

Фото 1prime.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів