Справу податківців проти засновників "Dolce&Gabbana" закрили

25 січня 2016, 17:59

Італійські модельєри Доменіко Дольче та Стефано Габбано можуть спати спокійно - справу проти них та декількох менеджерів модного будинку "Dolce&Gabbana" офіційно закрито.

Верховний суд Італії визнав невинним останнього обвинуваченого. Мова йде про двоюрідного брата одного з модельєрів - Альфонсо Дольче, який працював в холдинговій компанії, що представляла інтереси "Dolce&Gabbana" в Люксембурзі. Про це повідомляє "Vogue".

Як відомо, про те, що Дольче і Габбано виправдали стало відомо ще у 2014-му році. Однак лише зараз справу остаточно закрили.

Дольче і Габбано більше не підсудні

Нагадаємо, розслідування позову податківців проти модельєрів розпочалося у 2008-му році. Тоді, за підрахунками податкової, засновники "Dolce&Gabbana" приховали від них 1,4 мільярди доларів.


Доменіко та Стефано постали перед судом у 2011-му та тоді були визнані невинними. Але згодом інший суд призначив кожному з дизайнерів по 20 місяців в'язниці та штраф 10 мільйонів доларів. Та згодом справу знову переглянули і зняли зі знаменитих підозрюваних усі обвинувачення.

Фото з Instagram "Dolce&Gabbana"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів