Дрю Беррімор у полум'ї розповіла про творче горіння. ФОТО

5 лютого 2016, 18:22

Американська акторка Дрю Беррімор зізналася, що їй хотілося б уміти підпалювати речі своїм поглядом, як це вміла героїня фільму "Та, що породжує вогонь", яку вона зіграла в дитинстві.

41-річна зірка знялася для "Harper's Bazaar" у "полум'яному" образі, і розказала про внутрішній вогонь, котрий палає у талановитих людях.

Її інтерв’ю є на сайті "Harper's Bazaar".

Одну зі своїх ранніх зіркових ролей, роль маленької Чарлі в екранізації роману Стівена Кінга, Дрю досі добре пам’ятає. Іноді акторка хотіла би й собі мати такий дар.


"… Хоча я така собі хіпі-миротворець, я би хотіла час від часу мати таку силу. Я дуже хотіла би щось підпалити своїм поглядом", - заявила Беррімор.

На думку Дрю, неправильно думати, що зірка має однаково яскраво палати все своє життя.

"Ти не зможеш цього витримати. Це виснажливо, це не дуже реально", - зазначила Беррімор.

Як пригадала актриса, вона справді "горіла", коли знімалась у "Інопланетянині", таких фільмах як "Співак на весіллі", "Нецілований", "Янголи Чарлі".

"То були часи, коли я заганяла себе і не думала про сон, про здоров'я. Я не перебувала ні з ким у стосунках, у мене не було дітей, які могли б бути пріоритетнішими за мою роботу", - пояснила Дрю.

Більше вона не "гаряча", бо розподіляє свою творчу енергію на різні проекти - і має родину. Момент її найяскравішого "горіння" вже в минулому, і в кінобізнесі Беррімор тепер більше спостерігач.

"Це енергія. Коли ти вмотивований, ти гориш. Це означає, що ти хочеш цього і слідуєш за своїм бажанням. Є люди, котрі у буквальному сенсі палають. От Ліна Данем палає. Емі Шумер. Луї Сі Кей…", - пояснила Дрю.

Як розповіла актриса, котра з чоловіком Вілом Копельманом має двох донечок, Олів і Френкі, тепер її повсякденне життя складається з двох типів дня.

"Перший – це той, який я проводжу з дітьми. Прокинутися, сніданок, різні заняття, сон, заняття, купання і ліжко. Як у всіх батьків – намагаюся зробити для них життя веселим, вибігати їх, любити їх, годувати їх, бути захопленою, клеїти дурня, просто бути поруч. І пити багато кофеїну", - поділилася вона.

"Інший день я можу провести в (косметичній) лабораторії або в літаку, прямуючи у дводенну подорож чи бізнесову поїздку. Я рідко змішую ці мої дні. Певно, я роблю це підсвідомо, щоби максимум часу приділити дітям", - підсумувала Беррімор.

Нагадаємо, восени ходили чутки, що й третій шлюб Беррімор ось-ось зазнає краху.

Фото з Instagram "Harper's Bazaar"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів