ДіКапріо розповів про проблеми магнітогорських рибалок

7 лютого 2016, 11:23

Голлівудський актор Леонардо ДіКапріо несподівано згадав про екологічні проблеми Магнітогорська.

Зірка виклав на своїй сторінці в Instagram фото зимової риболовлі на тлі місцевого металургійного комбінату.

"Магнітогорський металургійний комбінат (ММК) є однією з найбільших металургійних компаній в Росії. Взимку у вихідні чоловіки свердлять лунки в товстому льоду річки Урал, щоб спробувати удачу. Знаючи, що річка сильно забруднена відходами від величезного заводу на задньому плані, багато рибалок вважатимуть за краще не з'їсти свій улов, а продати його на ринку", - говориться в коментарі до фото.

#Regram #RG @NatGeo: Photo by @GerdLudwig. Magnitogorsk Iron and Steel Works (MKK) is one of the largest steel companies in Russia. On winter weekends, men drill fishing holes in the thick ice of the Ural River to try their luck. Knowing that the river is badly polluted by waste from the huge plant looming behind them, many fisherman would sell their catch to markets rather than consume it themselves. The Ural River is considered the boundary between the continents of Europe and Asia. To capture the photograph, I stood on European soil, while the Steel Works are located in Asia. @thephotosociety @natgeocreative @theimagereview #Russia #pollution #factory #climatechange #environment #Magnitogorsk #Ural #icefishing #winter #steel #industry

Фото опубликовано Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) Фев 5 2016 в 1:18 PST

У повідомленні також зазначається, що річка Урал розділяє дві частини світу, і що знімок зроблений на тому березі, де починається Європа, в той час як сам комбінат розташовується вже в Азії.


Нагадаємо, за самого Лео неабияк переймаються якути. Місцеві жінки вже почали здавати срібло, з якого хочуть вилити монголоїдного "Оскара" для ДіКапріо.

Фото з Instagram Леонардо ДіКапріо

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів