Лопес розказала про танці для попи та воду для шкіри

8 лютого 2016, 15:51

Американська співачка та актриса Дженніфер Лопес розкрила кілька секретів того, як їй вдається зберігати молодість та красу.

Про тренування та догляд за собою 46-річна зірка поговорила з "People".

"Я завжди намагаюся спати якомога більше, щоби починати день добре відпочилою, роблю ранкову медитацію та займаюся аутотренінгом", - повідомила Лопес.

Ранок Дженніфер починає з медитації та аутотренінгу

Як розповіла Дженніфер, вона тренується по п’ять разів на тиждень, і її тренування – це танці під керівництвом зіркової тренерки Трейсі Андерсон.


"Ми включаємо легку вагу (1,4 кілограма) для рук та рухи, що фокусуються на попі та стегнах, при яких задіяний кор", поділилася вона.

Коли Лопес знаходиться в Нью-Йорку, тричі на тиждень у неї бувають кругові тренування на все тіло – з планками, відтисканнями та боксом.

Що стосується догляду за обличчям, то співачці подобається чистота та сяйво, які дарує її шкірі гліколева кислота.

Лопес тренується в танці по 5 разів на тиждень

"Я ніколи не лягаю спати, не знявши макіяж, використовую нічний крем для зволоження шкіри. А вдень SPF – це го-лов-не", - наголосила Дженніфер.

А ще Лопес дотримується класичної рекомендації про те, що потрібно пити багато води.

"Вибачте, але це правда! Я вважаю, що багато води, свіжих продуктів, багато свіжих фруктів та овочів (я завжди маю їх при собі) – все це позначається на вигляді шкіри", - підкреслила вона.

Нагадаємо, днями бойфренд Дженніфер показав усьому світові її ненафарбовану, ще й за кривлянням.

Фото з Instagram Дженніфер Лопес

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів