Учасники "The Rolling Stones" змушені пересуватися окремо і зі зброєю

15 лютого 2016, 12:49

Ветерани рок-сцени гурт "The Rolling Stones" посилили особисту охорону. Причиною стало вбивство одного з їхніх співробітників.

Інцидент стався в Буенос-Айресі, коли грабіжники напали на машину, яка перевозила виручку від продажу алкоголю на концерті британського колективу. Про це повідомляє "NME" з посиланням на "The Mirror".

Відтепер "роллінги" цілодобово перебувають під наглядом озброєної охорони. До того ж кожен з музикантів пересувається окремо, в якості додаткового запобіжного заходу.

"Звичайно, про ці речі вони домовляються завчасно до початку туру. Такі популярні групи, як "The Rolling Stones" добре обізнані про ризики, пов'язані з цими місцями", - розповіло джерело, маючи на увазі, що рокери нині їздять з концертами по досить кримінальній Латинській Америці.


Рокери з "The Rooling Stones" вирішили їздити окремо

А згодом колектив продовжить турне у Бразилії, Уругваї, Перу і Колумбії.

До слова, 14-го лютого британський співак Елтон Джон, виступаючи на американському радіо, розкритикував "The Rolling Stones" за спроби бути модними і запропонував їм залишити ці марні зусилля і записати блюзовий альбом.

"Думаю, Мік Джаггер досі хоче бути відповідним для радіоефіру, але ця група зовсім не така. Знаю, що Кіт Річардс був би радий записати блюзовий альбом. І я думаю, їм треба зайнятися саме цим", - сказав сер Елтон.

Нагадаємо, незабаром один з "роллінгів", 68-річний Роні Вуд знову стане татком. Одразу двох діточок рокерові народить його третя дружина - 37-річна Саллі.

Фото з Facebook "The Rolling Stones"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів