Роналду закрутив роман з екс-дружиною колеги?

23 лютого 2016, 13:14

Португальському футболістові Кріштіану Роналду приписують чергову гаряченьку красуню, болгарську зірку "Playboy" Ніколету Лозанову. Спортсмен уподобав її в Instagram.

Тим часом Роналду зізнався, що не виключає можливості не лише спортивної, а й акторської кар'єри для себе.

Про це пишуть "AS" та "The Mirror".

Як розповіли джерела, знайомство Кріштіану та Ніколети, котра була заміжня за гравцем болгарського "Партизана" Валерієм Божиновим, відбулося в Інтернеті. На перше побачення 28-річна красуня полетіла до Роналду до Мадрида, і тепер буває там кожні вихідні.


Від Божинова Лозанова має доньку. Як пише видання, Валерій та Ніколета розійшлися торік. А ще ходять чутки, що саме ця гарна брюнетка - між іншим, "Playmate" 2006-го - стала торік причиною розриву тенісистки Марії Шарапової та Григора Димитрова.

У Роналду роман з екс-дружиною гравця болгарського "Партизана"?

Речник Роналду поки не прокоментував чуток щодо його роману з Лозановою.

А сам футболіст розповів у нещодавньому інтерв’ю, що його вже кликали зніматися в кіно, і колись він, може, і пристане на таку пропозицію.

"Чом би й ні? Наразі в мене нема такої мети, але я отримував кілька запрошень, та це було складно через те, що я дуже зайнятий тренуваннями, матчами та змаганнями. Але я не зачиняю цих дверей, бо це та річ, яка мені до вподоби", - поділився Кріштіану.

На головні та навіть другорядні ролі Роналду одразу не претендуватиме. Він пояснив, що бажає вчитися і бути поруч із хорошими акторами.

Нагадаємо, останні довготривалі стосунки Кріштіану мав із моделлю Іриною Шейк. А взагалі, зі слів самого спортсмена, для нього нормально мати одразу по кілька подружок.

Фото з Instagram Кріштіану Роналду та Ніколети Лозанової

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів