Джамала та "Океан Ельзи" стали найкращими

25 лютого 2016, 23:19

Цьогорічна представниця України на "Євробачення" Джамала отримали звання найкращої сольної артистки країни за версією музичної премії "YUNA-2016".

25-го лютого у Палаці "Україна" відбулася п'ята церемонія вручення нагород.

Співачка Джамала перемогла у номінації "Найкращий соло-артист". Разом із нею за це звання боролися Іван Дорн, Монатік, Тіна Кароль та Макс Барських.

Джамала стала тріумфатором цьогорічної "YANA"

"Время и стекло" стали найкращим поп-гуртом. З ними на це звання претендували "Mozgi", "Quest Pistols Show", "Клей Угрюмого" та "Потап і Настя".


Найкращим рок-гуртом став "Океан Ельзи". Святослав Вакарчук і компанія обійшли таких номінантів, як "O.Torvald", "Pianoбой", "The Hardkiss" та "Антитіла".

"Океан Ельзи" - найкращий рок-гурт

У номінації "Дует року" перемогу отримав творчий тандем Джамали, лідера гурту "Бумбокс" Андрія Хливнюка та "Pianoбой". Їхня спільна композиція "Злива" також стала найкращою піснею.

Хливнюк, Джамала і Pianoбой стали "Найкращим дуетом" та заспівали найкращу пісню

Платівка Джамали "Подих" стала "Альбомом року". Вона обійшла інших номінантів: "Randorn" Іван Дорн, "Все красиво" Антитіла, "Точка на карте" Альоша та "Щит и мяч" "Потап і Настя".

Подією року обрано "Скрябін. Концерт пам'яті". У цій номінації також були представлені концерт до 10-річчя гурту "Бумбокс", концерт Івана Дорна "Randorn Tour", музична вистава Тіни Кароль "Я все еще люблю" та музичний проект Святослава Вакарчука "Вночі".

Найкращим відеокліпом названо "Тримай" Христини Соловій. Підопічна Славка Вакарчука обійшла "Bittersweet" - Brunettes Shoot Blondes", "Time" - "Onuka", "Имя 505" - "Время и Стекло" та "Пора домой" Світлана Лобода.

Відкриттям року став Alekseev, а Потапа з Mozgi Entertainment - найкращим менеджментом артистів.

Гурт "The Hardkiss" отримав приз "Глядацьких симпатій Нового каналу".

Фото Facebook та Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів