Суд вирішив, із ким житиме син Мадонни

3 березня 2016, 11:40

2-го березня відбулося судове засідання, на якому було визначено подальше місце проживання 15-річного Рокко, сина співачки Мадонни та режисера Гая Річі.

Хлопець поки що лишиться з батьком у Лондоні.

Про це пише "People".

Суддя та представники Мадонни та Річі дійшли згоди щодо того, щоби Рокко поки продовжив жити в Лондоні та відвідувати школу, котру екс-подружжя обрало вдвох. Проте тато і мама хлопця мають досягти згоди між собою.


"Дитина в школі, давайте спробуємо дати йому змогу рухатися вперед найбільш нормальним шляхом", - наголосила суддя.

Адвокат, котрого суд призначив для того, щоби він представляв Рокко, підкреслив, що хлопець переживає сильний стрес через публічну судову війну батьків. Йому подобається в Лондоні, і відвідування тамтешньої школи – це великий позитивний крок.

Син Мадонни поки лишиться в Гая Річі

Адвокат Гая Річі зазначив, що Рокко вже не в тому віці, щоби його можна було фізично змусити сісти в літак та полетіти в Нью-Йорк. На що адвокат Мадонни сказала, що з боку батька було безвідповідальним не відправити хлопця до матері, як то вирішив суд у грудні.

"Він навчив свого сина, що слухатися наказів суду… це не обов’язково є важливим", - заявила вона.

Як пише "The Daily Mail", юрист співачки навіть підняла питання щодо доцільності видачі ордеру на арешт Гая, але суддя її точки зору не поділила.

Водночас адвокати та суддя погодилися з тим, що Мадонні та Гаю Річі буде ліпше домовитися між собою, не виносячи цієї справи на огляд широкого загалу.

"Я закликаю батьків продовжити вирішення цього питання таким чином, щоби зняти з їхнього сина цей страшний тягар", - підкреслила суддя.

Час на перемовини зірковому екс-подружжю дали до літа. Попередня дата наступного слухання – 1-ше червня.

Нагадаємо, нещодавно Мадонна особисто літала в Лондон, щоби вмовити сина вернутися до неї, але марно. На думку зірки, Гай не справляється з підлітком, котрий потребує жорсткішої дисципліни.

Фото з Instagram Гая Річі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів