У Львові скасували концерт SunSay

4 березня 2016, 16:29

Львівський концерт музиканта Андрія Запорожця, відомого як SunSay, скасовано.

Причиною називають невдоволення активістів тим, що артист гастролює ще й містами Росії. Про це пише "Комсомолськая правда в Україні".

Концерт SunSay у Львові був запланований на 7 квітня й мав стати першим в його всеукраїнському турі. Та наразі на сайті з продажу білетів розміщене повідомлення про скасування заходу.

Кажуть, Запорожець не приїде до Львова, бо проти цього виступили місцеві активісти з громадської організації "Економічний бойкотний рух". Її представники навіть звернулися в управління культури Львова з вимогою заборонити виступ.

Андрія не схотіли бачити у Львові

"Лідер цієї музичної групи виступав з концертами на окупованій території і проводить гастролі в РФ. Вважаємо концерт цих істот таким, який ображає патріотичні почуття львів'ян і може привести до суспільних безладів, в яких можуть постраждати ні в чому не винні люди", - відзначили в своєму листі учасники "Економічного бойкоту".

Скасування концерту підтвердила й піар менеджер SunSay Ксюша Шагова.

"Те, що концерт 7 квітня не відбудеться, правда. Але його не скасували, ми його переносимо. Це було колективне рішення, тому що на осінь у нас великі плани - вихід альбому, тому вже краще їхати в великий тур з новим матеріалом", - пояснила вона ситуацію.

Нагадаємо, нещодавно харківські активісти заступилися за Андрія Запорожця й розповіли про його допомогу переселенцям АТО.

Фото з Facebook SunSay

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів