На телеведучу Регіну Тодоренко напали в Африці з ножем

16 березня 2016, 16:32

Колишня підопічна Наталії Могилевської Регіна Тодоренко ледь не стала жертвою африканських злочинців.

На дівчину, яка зараз перебуває у навколосвітній подорожі разом з тревел-шоу, напали з ножем у центрі Йоганнесбурга, повідомляє прес-служба.

Знявши кілька програм в Європі, група на чолі з Тодоренко вирушила до Африки у Йоганнесбург – найбільше за чисельністю населення місто в ПАР, відоме своєю небезпечністю.

Знімальна група вирішила відвідати район Хілброу.


"Перш, ніж вирушити туди, нам порадили заховати машину і мобільні телефони. Десять разів перепитали, чи не передумали ми, порадили взяти з собою побільше дрібних грошей, а якщо будуть неприємності - віддати все, що є, і бігти. Коли місцеві гіди додали: "Ми не несемо відповідальність за ваше життя, раз ви такі крейзі", нам відверто стало не по собі", - розповіла Реґіна.

Місцеві жителі накинулися на знімальну групу

"Не дарма. На нас напали з ножами серед білого дня… До мене підбіг якийсь темношкірий хлопець, схопив за руки і став вимагати грошей. Інший підбіг до мого режисера Ярослава Андрущенка та ножем намагався тикнути його у кишені на джинсах, щоб забрати телефон. Ярослав, на відміну від мене, не розгубився, відкинув нападника в бік і побіг до нас, щоб розібратися з темношкірим, який тряс мене і кричав", - розповіла телеведуча.

"Я спробувала кинути йому гроші - в той момент я так злякалася, що готова була віддати йому все, що завгодно, лише б він відчепився від мене. Злочинці підібрали гроші і зникли в натовпі, я просто розревілася", - додала Тодоренко.

Врешті, усе закінчилося добре

Фото прес-служби

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів