"Весільного співака" Стінга висміяло британське видання

5 квітня 2016, 10:18

Британський співак Стінг, схоже, надовго запам'ятає свій виступ на пишному весіллі сина російського нафтового олігарха Михайла Гуцерієва.

І мова не стільки про великий гонорар, який, без сумніву отримав артист, а те, як на появу зірки відреагували журналісти та блогери. Та найбільше Стінгові дісталося від оглядача видання "The Guardian".

У матеріалі відверто висміюється фотографія, на якій "весільний співак Стінг" із букетом квітів стоїть поруч із нареченим Саїдом.

"Поки неясно, чому він тримає букет - можливо, умови його контракту вимагали від нього спершу виконати два попурі, а потім провести залишок вечора в якості флориста", - кепкує автор "The Guardian".


Стінгові дісталося найбільше

"Проте, просто подивіться на його обличчі. Він так заглядає в обличчя нареченого, наче все його життя залежить від цього", - додає він.

Автор матеріалу натякає, що, можливо, Стінг мріє отримати "російське Греммі". Окрім цього, співакові пригадали ще й виступ на весіллі доньки "тирана" - президента Узбекистану Іслама Карімова у 2010-му році.

Не забули в британському виданні й про інших світових артистів, які розважали гостей весілля Гуцерієва-молодшого - Енріке Іглесіаса та Дженніфер Лопес.

Зокрема, автор статті вважає, що Іглесіас так ретельно насував бейсболку на обличчя, аби його не впізнали, що з таким же успіхом міг послати виступати свого двійника. Мовляв, ніхто б все одно не помітив підміни.

Енріке ховався, але не сховався

Що ж стосується Джей Ло, то, на думку автора, вона вбралася, хоча й у свої звичні відверті концерті вбрання, але вони були не надто доречними на мусульманському весіллі.

Нагадаємо, весілля сина російського олігарха - 28-річного Саїда Гуцерієва та 19-річної студентки-медика Хадіжу Ужахової вже проголосили весіллям року. На помпезну церемонію, за деякими підрахунками, витратили мільярд доларів.

Окрім іменитих закордонних зірок на весіллі також співала Алла Пугачова.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів