Зірка "Гри престолів" розказала про пеніс колеги

6 квітня 2016, 12:22

Британська актриса Емілія Кларк заявила, що хоча в серіалі "Гра престолів" оголеного жіночого тіла набагато більше, ніж чоловічого, особисто вона бачила пеніс свого колеги Джейсона Момоа.

А ще зірка розповіла, як би розвивалися події в цій історії, якби вона взялася написати фанфік.

Про це Емілія говорила в інтерв’ю "Glamour".

Як пригадує актриса, малою вона була "драматичним дитям", котре прагнуло постійно бути в центрі уваги. Проте коли Кларк навчалася в акторській школі, їй ніколи не діставалися ролі прекрасних головних героїнь.


"Мене ніколи не призначали на роль Джульєтти. В один рік зі мною навчалися такі витончені красуні, білявки, які знали Шекспіра, у них було все, що треба. А що до мене, то мені казали: "Зможеш зіграти єврейську бабцю?" "Ага! Звісно!", - поділилася 29-річна Емілія.

Юна Емілія Кларк ніколи не отримувала ролі Джульєтти

Акторку дуже тішить те, що чималу частину глядацької аудиторії серіалу складають жінки, хоч у ньому й багато "крові, цицьок, драконів, лайки".

"Якось гарна дівчина сказала мені: "Коли я дивлюся на кхалісі, я відчуваю, що можу бути сильною жінкою". Пригадую, я сказала: "Так і треба". Це прекрасно. Але бувало таке, що до мене зверталися чуваки, і я казала: "А, ви бачили мої цицьки. Окей, звісно, ви можете зробити селфі." Конфуз!", - зізналася вона.

У еротичних сценах її героїні з кхалом Дрого, котрого зіграв Джейсон Момоа, чоловічих інтимних місць глядачам не показували. Проте Кларк засвідчила: особисто вона бачила.

"О, так. Я бачила його член, але на ньому була пухнаста рожева шкарпетка. Певно, якби його показали, люди б стали почуватися кепсько. Він надто неймовірний", - зазначила Емілія.

"Я би хотіла побачити Дейєнеріс та її трьох драконів на троні. Як вони їдять козу, приготовану на барбекю. І щоби повернулися всі гарненькі хлопці, познімати з них штанці: "Тепер я – королева всього! Хочу крупний план хлопчачих пенісів, будь ласка", - помріяла актриса.

Нагадаємо, торік Кларк і Момоа наробили разом пустотливих селфі.

Фото з Instagram Емілії Клaрк

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів