Лоуренс закликає переглянути стандарти краси в кіно

8 квітня 2016, 13:22

Голлівудська актриса Дженніфер Лоуренс вважає, що кінематографісти мають переглянути уявлення про красу.

Про нездорову моду на худорлявих дівчат й ставлення до фемінізму акторка розповіла в інтерв'ю журналу "Harper`s Bazaar". Лоуренс стала героїнею нового номеру й прикрасила обкладинку.

"Я думаю, що ми так звикли до зниженої маси тіла, що, коли у вас нормальна вага, то одразу кажуть: "О, Боже мій, вона товста". Це ж божевілля", - заявила Джен.

Лоуренс заговорила про викривлені стандарти краси в кіноіндустрії

25-річна зірка зауважила, що в кінематографі мають переосмислити погляд на жіночі форми й обрати "новий тип нормального тіла".


Водночас, Лоуренс не вважає власні форми ідеальними. І це незважаючи на те, що щодня займається пілатесом і багато працює. Але через завищенні стандарти краси акторку геть не сприймають ідеально стрункою.

Торкнулася Дженніфер і тему фемінізму. За словами зірки, цей рух за права жінок часто лякає людей, хоча так бути не повинно.

"Я не знаю, чому це слово таке страшне для людей; воно не повинно лякати, тому що це просто означає рівність. У суспільстві, що розвивається ми, жінки, відчуваємо себе сильнішими і хочемо, щоб нас сприймали всерйоз. Проте, нам необов'язково позбавлятися від якостей, які роблять нас жінками - чутливості, м'якості і чуйності", - пояснила вона.

Нагадаємо, наразі Дженніфер Лоуренс перебуває на вершині популярності. Акторку регулярно визнають найкращою серед колег.

Фото "Harper`s Bazaar" з Instagram Дженніфер Лоуренс

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів