Емілія Кларк 18-річній собі: Ти не така жирна, як гадаєш

27 квітня 2016, 15:28

Якби найсексуальніша жінка світу, зірка "Гри престолів" Емілія Кларк мала змогу звернутися до себе 18-річної, то порадила б не перейматися так через фігуру.

29-річна актриса записала таке послання для "Teen Vogue", пише "The Daily Mail".

"18-річна Еміліє, я процитую тобі пісню "Sunscreen", я знаю, що ти її знаєш. "Ти не така жирна, як гадаєш", - сказала Кларк.

"Є жінки, котрі виглядають так, і є жінки, котрі виглядають інакше, зовсім інакше. І те, як виглядають інші жінки, людям подобається. Бо вони виглядають як жінки", - додала зірка.


Кларк звернулася до 18-річної себе

Також Емілія попередила юну себе, що на її шляху стрінуться люди, які запевнятимуть її, що її мрія нездійсненна, але це не так. Кларк закликала не думати, що вона не варта любові, коли хтось не відповість на її почуття.

"Ти варта, і є багато людей, які скажуть тобі, що ти варта. Люди в твоєму житті, коли згасають вогні, справжні люди, які дійсно тебе люблять, просто обнімай їх щодня", - зазначила актриса.

Іще вона застерегла "маленьку Емілію", що зима близько.

Нагадаємо, раніше Кларк, котрій вдалося вступити до акторської школи не з першої спроби, пожалілася, що замість романтичних героїнь їй завжди діставалися ролі бабусь.

Фото з Instagram Емілії Клaрк

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів