Кардашян розповіла про розмір "булок" і третю дитину

27 квітня 2016, 16:58

Американська реаліті-зірка Кім Кардашян вирішила розвіяти міфи, що оточують її легендарні сідниці. Також вона розповіла, чи планують вони з Каньє Вестом дитинку №3.

Красуня прокоментувала найцікавіші чутки про себе – правдиві та ні – на своєму сайті, пише "The Daily Mail".

"Я щойно погуглила себе, вперше за багато років", - поділилася Кім.

"Моя дупа не така вже й велика", - запевнила Кардашян, коментуючи інтернет-заголовок, де сказано, що в неї "55-дюймові булки".


Кім Кардашян закликає не переоцінювати її "булки"

"Я би сказала, що десь по 12 дюймів (30 сантиметрів), точно не 55 дюймів", - запевнила вона.

Прочитавши твердження, що Каньє насправді любить не її, а її маму Кріс, зірка зі сміхом заявила, що це справді так.

Кім прокоментувала чутки про те, що вони з чоловіком уже взялися робити третю дитинку, хоча їхньому синові лише 4 місяці.

"Може, мій чоловік і намагається зачати третю дитину, але я – ні, тож я не знаю, може це трохи й правда, але може, не надто правда. Якщо це станеться – то станеться, але я не думаю, що ми намагаємося спеціально, тож, певно, це неправда", - оголосила Кардашян.

Красуня спростувала поголос про те, що в них із чоловіком не все гаразд, і вони буцімто живуть окремим життям. Також вона відповіла на закиди щодо того, що вона – погана та недбала мати.

Такі підозри в шанувальників викликало фото зіркового сімейства, зроблене папарацці на паркмайманчику. Вони підловили момент, коли 2-річна Норі нібито падає, а Кім і вухом не веде.

Через це фото материнські якості Кім почали критикувати в мережі

Як пояснила Кардашян, її донечка не падала, а просто бавилася та клеїла дурня. А вона відвела від малої погляд, бо вони саме підійшли до машини, і вона мала її відкрити.

Нагадаємо, днями Кім поділилася зворушливим відео їхніх із доцею ранкових пустощів.

Фото з Instagram Кім Кардашян

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів