Прінсу перед смертю діагностували СНІД?

28 квітня 2016, 10:57

Останні дні життя співака Прінса обростають новими шокуючими подробицями: кажуть, за півроку до смерті артиста йому діагностували СНІД. Але Прінс буцімто відмовився від лікування, бо вірив, що Бог зцілить його.

Про такий несподіваний поворот з життя зірки пише "The Daily Mail" з посиланням на "National Enquirer".

За словами джерел з оточення Прінса, напередодні смерті той важив всього 36 кілограмів і "готувався до смерті будь якої миті".

"Лікарі сказали, що показники крові Прінса були надзвичайно низькими, а температур його тіла впала небезпечно нижче нормальних 37 градусів - до 34,4", - зауважив інформатор.


Прінс мав СНІД?

Подейкують, останні місяці перед смертю американський артист маю дефіцит заліза, через що був дуже слабкий і часто дезорієнтований.

За даними "National Enquirer" Прінсу діагностували ВІЛ ще у 1990-х роках, але він переріс у СНІД наприкінці минулого року.

Видання стверджує, що співак мав залежність від опіатів, якими притупляв страшний біль.

До слова, нещодавня заява рідної сестри Прінса про те, що він не залишив заповіту, виявилася правдою. Про це повідомляє "TMZ".

Через відсутність останньої волі співака суд призначив тимчасових керуючих його активами. А незабаром усі статки зірки мають розділити його рідні.

Нагадаємо, Прінса знайшли мертвим 21-го квітня. За кілька днів тіло артиста піддали кремації.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів