Лоза вимагає вигнати з Росії "особистого ворога" - підопічного Потапа

28 квітня 2016, 12:26

Російський співак, який віднедавна вирішив, що він тепер ще й музичний критик, Юрій Лоза вимагає вигнати з Росії лідера українського гурту "Время и стекло" Олексія Завгородного.

Артистові не подобається, що підопічний Потапа публікує антиросійські висловлювання. Лоза називає його "сволотою" й "особистим ворогом". Про це пише "Life.ru".

"Таке просто неможливо в жодній європейській країні. Якщо хтось прийде на британське телебачення і почне лаяти королеву, то його тут же зжеруть і знищать. Якщо хтось почне поливати Америку брудом, живучи і заробляючи там гроші, з'їдять тут же на корені", - почав свою "проповідь" Лоза.

Лоза взявся за лідера гурту "Время и стекло"

Він упевнений, що лідер "Время и стекло", як "заробітчанин", мусить жити за законами Росії й поважати її традицію.


"Якщо ти цього не робиш, пішов нафіг! Перше, що потрібно зробити - видворити його з країни, перекрити все що можна. Це наша країна, ми тут живемо, і я не хочу, щоб якась наволоч називала мене "ватником". Він сволота і гад! Він ворог моєї країни і мій особистий ворог.

Як відомо, гурт "Время и стекло" часто виступає в Росії. А нещодавно колектив опинився серед претендентів на російську музичну премію.

Фото з Facebook Олексія Завгородного

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів