Колишня коханка Прінса претендує на його $300 мільйонів?

29 квітня 2016, 11:10

Колишня подруга покійного співака Прінса Шейла, кажуть, має намір отримати частину його спадку, який оцінюється у, щонайменше, 300 мільйонів доларів.

Подейкують, жінка вважає не справедливим, що усі гроші мають відійти рідним артиста. Про це пише "Radar Online".

За даними видання, 58-річна Шейла навіть пропонувала сестрі Прінса Тайці Нельсон безкоштовно допомогти розібратися з його активами. Мовляв, вона як ніхто в курсі фінансових справ співака. Однак родичка зірки відмовила його коханці.

"Шейла хоче захистити свою частину спадщини за будь яку ціну. Але, здається малоймовірним, що сім'я буде на її боці. Хоча друзі Прінса вважають, що це було б справедливо", - розповів інформатор.


Шейла і Прінс були близькі

Щоправда, представник Шейли вже запевнив, що єдиним інтересом жінки є маєток Прінса.

"Шейла стурбована тим, що смерть її давнього друга і соратника призведе до експлуатації з метою отримання прибутку з боку людей, які, можливо, шукали особистої фінансової вигоди від нього ще за життя, і тепер побачили можливість зробити це через його раптову смерть", - сказав речник жінки.

Нагадаємо, після смерті Прінса стало відомо, що він не залишив по собі заповіту. Окрім цього, з чуток, у співака було діагностовано СНІД.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів