Кортні Кокс лікують від фобії?

29 квітня 2016, 12:59

Подейкують, американська актриса Кортні Кокс страждає на агорафобію – страх відкритого простору та натовпу. Саме небажання зірки вирішувати цю проблему буцімто й стало причиною її розриву з нареченим Джонні МакДейдом наприкінці минулого року.

Проте тепер 51-річна акторка нарешті почала лікуватися, і це дало її стосункам із 39-річним музикантом ще один шанс.

Про це пише "Radar Online".

"Основною причиною того, що Джонні од неї пішов, було те, що агорафобія Кортні доводила його до сказу", - повідомив інформатор.


Кортні з донькою Коко

"Вона ніколи не вибиралася з дому, а в ті рідкісні випадки, коли їй доводилося, виманити її за двері було справжнім жахіттям", - додав він.

Пославши все к бісу, МакДейд розірвав заручини та поїхав до рідного Дубліна. Проте нещодавно його та Кортні знову почали бачити разом. Нагадаємо, папарацці навіть підловили парочку за поцілунком.

"Кортні першою визнала, що в неї проблема, але нарешті наважилася щось із цим робити, лише коли втратила свого мужчину", - поділося джерело.

Зі слів співрозмовника видання, Кокс тепер лікується у гіпнотерапевта. Щоби показати МакДейду, що є прогрес, вона стала частіше десь вибиратися зі своєю подружкою Дженніфер Аністон.

Нагадаємо, актриса та музикант заручилися влітку 2014-го року, з благословення доньки нареченої.

Фото з Twitter Кортні Кокс

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів