Бейонсе, Адель і дочка Трампа стали найвпливовішими мамами

3 травня 2016, 17:06

Американська співачка Бейонсе, котра є мамою 4-річної дівчинки Блю Айві, співачка Адель, у котрої росте 3-річний синок Анджело, а ще Іванка Трамп – віднедавна багатодітна мамуся – стали найвпливовішими.

Топ-50 найвпливовіших матерів-селебрітіз склало видання "Working Mother".

Адель - одна з найвпливовіших матусь світу

"Маму – співочу пташку" Адель відзначили за те, що вона, будучи королевою музичних чартів та володаркою найпрестижніших винагород, найбільшим своїм досягненням вважає народження дитини, і саме син змушує її найбільше собою пишатися.

"Цю силу природи не спинити нічим – щоразу, як вона встановлює планку, вона сама її перевершує наступним досягненням", - так сказали автори рейтингу про Бейонсе.


Матуся Блю Айві теж у списку

7-різова номінантка та 2-разова володарка "Оскара" Кейт Бланшетт спромоглася зробити блискучу акторську кар'єру, будучи водночас мамою чотирьох дітей – трьох синів та 1-річної дівчинки Едіт, яку вона вдочерила немовлятком.

Якось журналісти спитали Кейт, як їй вдається поєднувати роботу і материнство, і вона відказала: "Так, я можу помилятися, але не думаю, що такі питання ставляться акторам-чоловікам, правда?"

До Топ-50 найвпливовіших матусь також потрапила зірка серіалу "Як уникнути покарання за вбивство" Віола Девіс, яка має 5-річну донечку Дженезіс, а ще зірка "Скандалу" Керрі Вашингтон, котра саме зараз носить під серцем другого малюка.

Віола Девіс із донечкою Дженезіс

До рейтингу також потрапили Різ Візерспун, Вікторія Бекхем, Джессіка Альба та Іванка Трамп, котра кілька тижнів тому народила третю дитину – восьмого онука для Дональда Трампа.

Іще в списку Челсі Клінтон, котра скоро зробить двічі бабцею іншого кандидата в президенти США, Мелінда Гейтс, королева Ранія і верховний представник Євросоюзу з питань закордонних справ Федеріка Могеріні - мамуся двоє дочок.

Нагадаємо, Марк Цукерберг та його дружина Прісцилла Чан – тато і мама маленької Макс – потрапили до списку найвпливовіших людей планети за версією "Time".

Фото з Instagram Адель, Бейонсе, Віоли Девіс

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів