Фахівці Price.ua пояснили високу популярність Apple iPhone SE

4 травня 2016, 17:30

В Apple творчо переосмислили iPhone 5s і презентували SE, який поєднав технологічні напрацювання нинішнього і минулого флагманів компанії. Фахівці цінового агрегатору Price.ua пояснили, чому популярність iPhone SE продовжує зростати.

IPhone SE зміг знайти своїх покупців і в Україні. Невтішні прогнози аналітиків не виправдалися, адже попит на новинку в ряді країн настільки високий, що навіть спричинив короткостроковий дефіцит. У країнах СНД новий смартфон можна було придбати у посередників задовго до офіційного анонсу.

Ціни на сайті price.ua на iPhone SE не перевищують 399 доларів за базову версію. За додаткові ж 48 ГБ вбудованої пам'яті доведеться доплатити ще 100 доларів. За ці гроші покупці отримають флагман, позбавлений зовнішньої крихкості iPhone 6s, але оснащений його процесором A9. За потужністю iPhone SE не поступається жодному із серійних конкурентів.

Оновлений iPhone відрізняється від флагманської моделі не тільки дисплеєм, дизайном і обсягом ОЗУ (в SE він дорівнює 2 ГБ), а й зниженою ціною. Акумулятор забезпечить автономну роботу смартфона, тривалість якої складе в середньому на одну-дві години більше аналогічних показників флагману. Частина українських покупців зберегла прихильність до лаконічного дизайну попередника.


Екран у iPhone SE такий же, як і у iPhone 5s. Не відрізняється він ні технологією виконання, ні розподільною здатністю. Зате основна камера в рестайлінговій моделі успадкована від поточного флагмана, що дозволяє знімати відео з розподільною здатністю 4K і створювати "живі анімації", додаючи до них звуковий супровід.

Нова модель також доступна в рожевому кольорі і приємніша на дотик, що тільки підвищило популярність моделі серед українських покупців. Приємним бонусом стане наявність в iPhone SE потужного графічного прискорювача: поціновувачі ігор не будуть розчаровані.

На сайті Price.ua можна вибрати версію iPhone SE в бажаному кольорі і з об'ємом пам'яті від 16 до 64 ГБ. Зручний фільтр пошуку заощадить час відвідувачів.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів