Коли дружина притягла тебе на Бейонсе: мережу підкорив "фанат"-читач

6 травня 2016, 12:58

Американська співачка Бейонсе, котра рік за роком потрапляє до рейтингів найвпливовіших, найсексуальніших та найвродливіших зірок, має багатомільйонну армію фанатів.

Одначе її талант та харизма виявилися безсилими проти одного чолов’яги, який став зіркою Інтернету. Про це пише "The Daily Mail".

На концерті Бейонсе в місті Ралі, що в американському штаті Північна Кароліна, літній пан абсолютно не зважав на те, що відбувалося на сцені. Він захоплено читав книжку.

"Коли твоя дружина змусила тебе піти з нею на концерт Бейонсе", - з таким підписом відео цього моменту опинилося в Twitter та стало хітом.


За лічені дні його поширили тисячі разів, адже інтернет-користувачам було дуже цікаво встановити особу цього чоловіка і взнати, що ж таке цікавенне він читав.

Знайти цю людину вдалося тележурналістам. Читачем виявився такий собі Джордж Папджорджіу. Він зепевнив, що вважає Бейонсе чудовою артисткою, просто її творчість "не в його стилі". Джордж надає перевагу музиці 1960-70-х. А читав він того вечора "Дунайського лоцмана" Жуля Верна.

Нагадаємо, в Америці Бейонсе розпочала свій світовий тур "Formation". На першому концерті вона публічно зізналася в коханні до свого чоловіка.

Відео з Twitter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів