Дочка Ван Дамма повторила його трюк. ФОТО

10 травня 2016, 11:00

Яблучко від яблуньки впало недалечко: 25-річна донька актора Жана-Клода Ван Дамма, Б'янка, повторила його легендарний шпагат.

У інтерв’ю "New York Post" актриса та продюсерка розповіла про свої стосунки з зірковим татом.

"У наших відносинах бували підйоми та падіння, але зараз у нас усе класно. Ми спілкуємося і проводимо час разом, але не буває так, щоби я йому дзвонила: "Привіт, тату, ходімо, щось пожуємо і побалакаємо про життя." Ми ідемо до спортзали та лупимося і всяке таке", - поділилася Б'янка.

Дочка Ван Дамма зазначила, що між ними є елемент суперництва. Обоє вони – перфекціоністи, і Жан-Клод іноді критикує її фізичну форму, а ще вони сперечаються, у кого кращий удар ногою.


"Я хочу показати маленьким дівчаткам та маленьким хлопчикам, що можна бути спортивною та жіночною. Що можна сидіти, схрестивши ніжки за обіднім столом, а потім надерти комусь дупу, красиво та жіночно. Як мій батько зробив бойові мистецтва мейнстрімом для мого покоління – так і я хочу продовжити його справу", - сказала Б'янка.

Дочка Ван Дамма продовжує татову справу

Нагадаємо, кілька років тому Жан-Клод Ван Дамм сів на шпагат, спираючись на бокові дзеркала двох вантажівок, які в цей час рухалися. На той момент кінозірці було 53 роки.

Як відомо, торік актор збирався вдруге розлучитися з матір'ю Бянки, відомою бодібілдеркою Гледіс Португез, але пара врешті помирилася. Крім Б'янки у них є старший син Крістофер.

Фото з Twitter та Instagram Б'янки Ван Дамм

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів