Джанет Джексон віддала свого первістка?

10 травня 2016, 16:18

Американській співачці Джанет Джексон, яка нині готується стати мамою, приписують покинуту дитину, яку вона нібито таємно народила ще 30 років тому.

Такі чутки про приватне життя зірки оприлюднило видання "Radar Online", з посиланням на колишнього чоловіка Джанет Джеймса Дебаржа.

Чолов'яга, чиєю дружиною Джексон була з 1984-го по 1985-й рік, упевнений, що співачка таємного від нього й усього світу народила дівчинку і віддала її на всиновлення.

До такої думки Дебарж прийшов після того, як кілька років тому до нього звернулася дівчина.


"Хтось зв'язався зі мною. Вона спілкувалася зі мною через електронну пошту. Перший раз це було два роки тому", - зауважив він, додавши, що незнайомка запропонувала йому пройти тест на батьківство.

Джанет стала мамою ще 30 років тому?

"Вона не сказала прямо, що вона - наша з Джанет дочка, але ясно дала мені це зрозуміти. Зараз вона знову написала мені. Її злить, що мати приховала її існування і всі думають, що дитина, яку носить Джанет, буде для неї першою", - додав екс-чоловік Джексон.

Він зауважив, що багато років тому Джанет буцімто віддала доньку на усиновлення. Про те, хто є її батьками дівчина нібито дізналася від прийомної матері, коли та помирала.

Наразі Джексон ані сама, ані через свого речника не коментує ці чутки про свою нібито покинуту доньку.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що 49-річна Джанет Джексон готується стати мамою. Одні джерела кажуть, що співачка скористається послугами сурогатної матері, інші ж - що зірка народить сама.

Фото з Instagram Джанет Джексон

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів