Емма Уотсон вскочила в офшорний скандал

11 травня 2016, 15:00

Британська акторка, доброчинниця та посол доброї волі ООН Емма Уотсон стала ще однією героїнею "панамського" скандалу. Виявилося, що зірка є бенефеціаром офшорної компанії на Британських Вірґінських островах.

Речник Уотсон поспішив запевнити: від податків вона не ухилялася.

Про це повідомляє "Contact Music" із посиланням на "The Spectator".

Із офшорною компанію Емми, "Falling Leaves Ltd" працювала юридична фірма "Mossack Fonseca", витік інформації з якої нещодавно спричинив скандал світового масштабу.


У Емми Уотсон знайшовся офшор

Представник зірки "Гаррі Поттера" наголосив, що єдина мета, з якою компанію було створено – це захист анонімності та безпеки актриси.

"Від британських компаній вимагається публікувати деталі щодо їхніх власників акцій, таким чином їй (Уотсон) не дається потрібна анонімність, що необхідна для захисту її особистої безпеки, для котрої в минулому виникала загроза через те, що така інформація є публічною. Офшорні ж компанії не публікують деталей щодо власників акцій", - підкреслив речник кінозірки.

Він наголосив, що Емма Уотсон не має від цього жодного фінансового чи податкового зиску.

Як відомо, у "панамських паперах" фігурують імена багатьох світових політиків, зокрема Петра Порошенка, та зірок, наприклад, режисера Педро Альмодовара, співачки Ферджі, фронтмена "U2" Боно, футболіста Ліонеля Мессі.

Фото з Instagram Емми Уотсон

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів