Сарандон про Вуді Аллена: Він скоїв сексуальний напад на дитину

16 травня 2016, 12:31

Американська актриса Сьюзан Сарандон належить до тих, хто вірить у те, що режисер Вуді Аллен справді розбещував свою з Мією Ферроу маленьку прийомну доньку, хоч це й не було доведено в суді.

Кінозірка відверто заявила про те, що нічого хорошого вона сказати про Аллена не може.

Про це пише "The Mirror".

"Я вважаю, що він скоїв сексуальний напад на дитину, і я не вважаю, що це правильно", - сказала журналістам Сарандон під час Каннського кінофестивалю.


"Нічого хорошого я про нього сказати не можу. Я не хочу про це", - додала вона.

Як відомо, 11-го травня фестиваль відкрився картиною Вуді Аллена "Красиві люди". Син 80-річного режисера, Ронан Ферроу, котрий у цьому скандалі стоїть на боці матері та сестри, написав есе, у якому звинуватив ЗМІ в замовчуванні цієї теми і діях на користь ґвалтівника.

Участь Вуді Аллена в Каннському кінофестивалі супроводжується скандалами

Як пише "The Hollywood Reporter", Ронан підкреслив, що повністю вірить Ділан Ферроу.

"…Навіть тоді, коли мені було 5 років, мене турбувало те, як дивно наш батько з нею поводився: посеред ночі залазив до неї в ліжко, змушував її смоктати йому палець – така поведінка змусила його звернутися до психотерапії, зосередженій на його неприйнятному поводженні з дітьми, ще до появи звинувачень", - заявив Ферроу.

Також Ронан засудив акторів, котрі продовжують зніматися в його батька, зокрема Майлі Сайрус, Блейк Лайвлі та Крістен Стюарт.

Між іншим, у своєму нещодавньому інтерв’ю "Variety" Крістен Стюарт зізналася, що таки вагалася, чи погоджуватися на роль у "Красивих людях". Вона порадилася зі своїм колегою Джессі Айзенбергом.

"Я спитала: "Як ти гадаєш? Ми ж не знаємо нікого з людей, хто залучений (до цього скандалу). Я можу перейти на особистості, а це було б дуже неправильно"… Врешті ми з Джессі про це поговорили. Якби нас переслідували за все те лайно, яке про нас говорять, і яке не є правдою, нашим життям би настав кінець", - поділилася актриса.

Нагадаємо, ведучий Каннського кінофестивалю, представляючи Вуді Аллена, на сцені пожартував про зґвалтування.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів