Кларк улаштувала солодкий розіграш колезі з "Гри престолів". ВІДЕО

20 травня 2016, 16:28

Виявляється, британська актриса Емілія Кларк не лише одна з найсексуальніших та найуспішніших жінок світу, а й ще та пустунка.

Зірка "Гри престолів" розіграла свого колегу Джозефа Науфаху.

Відеозапис приколу є на YouTube, пише "The Daily Mail".


Коли Джозеф закуняв, Емілія обмазала його карамельним десертом. Як пожалівся актор "Volture", Кларк замастила йому і руки, і одяг, а прокинувся він лише тоді, як вона намагалася вставити ложку йому в рота.

Зі слів чоловіка, Кларк познущалася з нього сплячого вже не вперше. Раніше вона написала йому на чолі та на руках "кров моєї крові" дотракійською мовою.

Як знають фанати серіалу, це Науфаху ще легко відбувся. Адже у фільмі героїня Емілії Кларк спалила його героя, кхала Моро живцем.

До слова, останній епізод "Гри престолів" прокоментував у своєму Instagram Джейсон Момоа, котрий грав тепер уже покійного чоловіка Дейєнеріс.

Hahahahahahahahahahahhhahaha. I love GOT. Don't fuck with my boo. Hahahahahahahahah @emilia_clarke love u Moon of my life ALOHA DROGO

Світлину опубліковано користувачем Jason Momoa (@prideofgypsies) Тра 16, 2016 о 3:19 PDT

"Хахаха. Люблю "Гру престолів". Не дой*буйтеся до моєї дівчини. Хахаха. Еміліє Кларк, люблю тебе, місяце мого життя", - написав він.

Нагадаємо, нещодавно Емілія Кларк розхвалила пеніс Момоа, котрий бачила під час зйомок.

Відео з YouTube, фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів