Уму Турман силоміць поцілували за $196 тисяч. ФОТО

21 травня 2016, 11:32

На щорічному благодійному заході amfAR Gala чимало зірок виставляють на аукціон різні незвичні лоти на кшталт вечері з собою тощо.

Цього року актор Леонардо ДіКапріо продав тиждень проживання в своєму домі, а смілива витівка Уми Турман обернулася прикрим та неприємним для 46-річної зірки інцидентом.

Про це пише "Contact Music".

Лотом, запропонованим Умою Турман, став її поцілунок. Найвищу ціну за нього, 196 тисяч доларів, дав італійський підприємець на ім'я Лапо Елканн.


Замість того, щоби просто цмокнути акторку, чоловік ухопив її руками за голову та агресивно вп'явся у губи так, що Ума аж відсахнулася. Цей момент зафіксувало багато камер.

Турман змогла опанувати себе та навіть усміхнулася фотографам. Проте згодом її речниця оприлюднила заяву, в якій пояснила, що насправді думає про все це кінодіва.

"Вона не погоджувалася на таке. Десь у своїй голові він, певно, думав, що це – прийнятна поведінка. Але точно ні… Вона дуже засмучена тим, що таке сталося, і відчуває, що щодо неї було скоєне насильство", - сказала представниця Турман "People".

"Виглядало так, ніби вона щаслива, що таке сталося, але то не було за згодою", - запевнила вона "The Daily Mail".

Як пише "New York Post", кривдник Уми - персона досить скандальна. 38-річний спадкоємець імперії "Fiat" у 2005-му році мало не вмер від передозування кокаїном та героїном, причому перебував Елканн у помешканні повії-транссексуала.

Ума Турман стала не єдиною зіркою, хто "продався" того вечора. Актор Леонардо ДіКапріо виставив на аукціон тижневе проживання у його домі для 12 осіб. Щоправда, перебування в будинку самого актора в цей час не гарантується. Але лот придбали за 336 тисяч доларів.

Кевін Спейсі продав день із собою та роль у масовці в серіалі "Картковий будиночок" за 560 тисяч.

Нагадаємо, під час amfAR Gala збиралися кошти на дослідження в галузі СНІД.

Відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів