Соліст "Red Hot Chili Peppers" про своє здоров'я: Не чудово, але добре

23 травня 2016, 11:45

Фронтмен американського гурту "Red Hot Chili Peppers" Ентоні Кідіс, котрого 15-го травня екстрено госпіталізували просто з концерту, запевнив, що йому вже краще.

53-річний рокер, у котрого розвинулося ускладнення після кишкового грипу, здивований тим, якою сенсаційною темою в ЗМІ стало його здоров'я.

Про це пише "Contact Music" із посиланням на "Entertainment Tonight Canada".

Як пояснив Кідіс, у нього запалення кишечника, ускладнене нещодавно перенесеним кишковим вірусом і тим, що в музиканта є рубці від операцій через виразку.


"Дуже болісна ситуація, коли в тебе починається гарячка, і ти відключаєшся…", - поділився він.

Ентоні Кідіс розповів про своє самопочуття

Зараз йому вже легше, і те, що з Кідісом сталося, змусило його серйозніше поглянути на власне здоров'я.

"Попри біль і те, що дуже сумно було скасовувати виступ, усе вийшло на краще… Я би краще грав смертельно хворим, ніж не грав би взагалі, але в цьому конкретному випадку я почав падати, падати на землю, тож мене доправили на лікарню щоби надати допомогу, і тепер я мушу дати цьому раду", - поділився артист.

"Я почуваюся не прекрасно, але добре. Гадаю, мені треба було захворіти, щоби звернути на себе увагу та розібратися з причинами та станом мого здоров'я в цілому", - зазначив Ентоні.

Музикант дивується з того, як швидко розлетілася новина про його госпіталізацію.

"Коли я зазирнув у свій телефон і побачив, що я в новинах, то подумав: "Певно, сьогодні в цьому світі все гаразд, якщо це – новина", - пожартував Кідіс.

Нагадаємо, у липні "Red Hot Chili Peppers" мають знову завітати до Києва.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів