Шайя Лабеф автостопом вирушив Америкою

25 травня 2016, 14:13

Скандальний канадський актор Шайя Лабеф вирішив гайнути на пошуки нових друзів та сенсу життя. У компанії кількох товаришів кінозірка рухається Америкою, де пішака, а де автостопом.

Путь Лабефа розпочалася 23-го травня в штаті Колорадо. Компанія подорожуватиме 30 днів, через Twitter та сайт #TakeMeAnywhere повідомляючи свої GPS-координати.

Про це пишуть "People" і "Time".

Проект, у якому бере участь Шайя, ініційований Боулдерським музеєм сучасного мистецтва, Фінським інститутом у Лондоні та "MediaLive 2016".


Як розповів актор "Vice", для нього мета цієї мандрівки – "завести друзів" та "знайти сенс життя".

Видання вже поспілкувалося з людьми, котрі стрілися Шайї на його шляху. Як розповів мешканець Денвера Брендон Глентон, котрий пообідав разом із зіркою, Лабеф розказав йому та його друзям про своє дитинство, про батьків та видався дуже приємною людиною.

"Він скромніший, ніж можна було собі уявити", - запевнив Глентон.

Попри те, що подорожі автостопом зазвичай вважаються небезпечними, Лабеф упевнений, що нічого поганого з ним не станеться.

"Він постійно порівнює себе з дзеркалом. Він сказав, що він дзеркало – котре показує добро, і добро йому відображається", - підсумував співрозмовник актора.

Як відомо, Шайя Лабеф неодноразово встрягав у вуличні бійки. А коли у 2014-му році зірка брав участь у іншому незвичному проекті, арт-інсталяції "I Am Sorry", його зґвалтували.

Фото з Twitter Шайї Лабефа

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів