Побита Алієвим дружина: Винні обоє

25 травня 2016, 14:52

Дружина футболіста Олександра Алієва Тетяна, яка у квітні заявила, що він її побив, нарешті вирішила розставити усі крапки над "і".

Жінка заявила, що не вважає Сашка поганою людиною та не збирається позбавляти його батьківських прав, хоч спортсмен і має проблеми з алкоголем.

Окрім цього, Алієва вважає, що у стосунках винні обоє, а не лише хтось один. Тетяна додала, що й в неї само здали нерви.

Про це вона написала у розлогому коментарі в Facebook.


"Хочу трохи прояснити ситуацію. Позбавляти батьківських прав Сашу я не збираюся, він любить своїх дітей. Я ніколи не говорила, що він - погана людина! У нього лише одна проблема - є такі люди, яким зовсім не можна алкоголь", - зауважила дружина футболіста.

Алієва нарешті заговорила

"Я завжди говорила, що у стосунках винні обоє. Нема такого, щоб один - винний, інший - святий! У мене, як і будь-якої жінки-матері здали нерви", - додала Тетяна.

Жінка також заявила, що їй байдуже на злосливі коментарі й побажала жити так, щоб не було соромно перед самим собою.

Нагадаємо, на початку квітня Тетяна Алієва заявила, що її побив чоловік. Тоді жінку підтримали багато її друзів. Та й в Олександра Алієва знайшовся "кент", який став на його захист - скандальний футболіст Артем Мілевський.

Фото Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів