Меган Фокс розповіла про третю вагітність і натякнула на стать маляти

27 травня 2016, 11:50

Американська акторка Меган Фокс, котра чекає на третю дитину від зірки "Району Беверлі-Хіллз" Брайана Остін Гріна, розповіла, як їй подобається бути вагітною, і як реагують на майбутнє поповнення в сім'ї їхні сини.

А ще кінозірка натякнула, якої статі маля, хоча й не захотіла казати прямо.

Про свою вагітність Меган поговорила з "Extra" та з "Entertainment Tonight", пише "People".

"Я прекрасно почуваюся. Мені подобається бути вагітною… Увесь цей процес я відчуваю як щось дивовижне", - заявила актриса.


"Я почуваюся такою продуктивною, створюючи людину, зустрічі з якою я така рада, бо знаю, що в мене з ними духовний зв'язок, тож я не можу дочекатися, коли зустрінуся з новим членом моєї родини", - поділилася вона.

Меган Фокс любить бути вагітною

Зі слів Фокс, старший син, 3-річний Ноа дуже радий та вже тренується на ляльках, як помагатиме глядіти малюка. А менший, 2-річний Боді, хоч і знає, що мамуся вагітна, проте не надто цим переймається.

Народить вона їм братика чи сестричку, актриса не захотіла казати. Проте зізналася, що вони з Брайаном уже знають стать малюка, та зробила журналістам легенький натяк. Мова зайшла про те, чи хоче Меган передати комусь у спадок свій гардероб.

"Ну, мій одяг за 20 років має бути модним. Не думаю, що вона захоче носити мій поїдений міллю одяг", - зазначила зірка.

Нагадаємо, у квітні Меган Фокс з'явилася на червоній доріжці однієї з кіноподій уже з помітним животиком. Це стало справжньою сенсацією, адже в серпні 2015-го актриса подала на розлучення з Остін Гріном.

Фото з Instagram Меган Фокс

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів