Хьорд заявила, що Депп її побив, і надала докази. ФОТО

27 травня 2016, 21:14

Американська актриса Амбер Хьорд заявила, що її чоловік, актор Джонні Депп неодноразово піднімав на неї руку. Жінка просить, аби зірці "Піратів Карибського моря" тимчасово заборонили наближатися до неї.

Про насильство з боку Деппа 30-річна Хьорд повідомила суду і журналістам. А в якості доказу надала своє фото з синцями та саднами на обличчі, які вона буцімто отримала під час останнього такого інциденту. Про це повідомляє "TMZ".

За даними видання, Джонні побив Амбер у суботу, 21-го травня. Актор розбив телефон об лице своєї дружини.

Хьорд стверджує, що перед нападом на неї Депп розтрощив ще кілька предметів у квартирі. Жінка саме розмовляла по телефону, коли її чоловік напав на неї. Перелякана акторка волала у слухавку своєму співрозмовнику: "Зателефонуй у поліцію!".

Амбер Хьорд заявила, що її побив Джонні Депп

Друг Амбер викликав поліцію до її помешкання. Та коли ті приїхали, то Джонні там уже не було.

Правоохоронці пояснили Хоьрд, що як вона напише заяву на чоловіка, його шукатимуть та заарештують, проте вона відмовилася.

До слова, після побиття дружини Депп буцімто запропонував їй гроші за мовчання. Натомість за кілька днів вона подала на розлучення.

А тепер Амбер вирішила розповісти про все та запевнила, що має відеозапис інциденту. Жінка вимагає, аби суд виписав ордер, який заборонив би Джонні наближатися до неї.

Речник Деппа поки що не прокоментував скандальну заяву Хьорд.

Нагадаємо, днями стало відомо, що актриса Амбер Хьорд подала на розлучення із Джонні Деппом. Згодом з'явилися чутки, що жінка має намір витягти з чоловіка чимало грошей.

Прінтскрін "TMZ"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів