Хьорд хоче захисту для песика, адвокат Деппа каже, що грошей

28 травня 2016, 11:36

Американська акторка Амбер Хьорд, котра зробила сенсаційну заяву про побиття її чоловіком, Джонні Деппом, попросила в суду захисту не лише для себе, а й для свого песика.

Вона вважає, що зірковий чоловік становить загрозу й для йоркширського тер’єра на ймення Пістоль, якого подарувала їй колишня коханка, Тася Ван Рі.

Про це пише "The Daily Mail".

Щоправда, суд не побачив достатньо підстав вважати, що собачці щось загрожує, та дав охоронний ордер лише самій Амбер.

Адвокат Деппа Лора Вассер запевнила, що її клієнт повністю згоден не наближатися до дружини, особливо враховуючи, що зараз він перебуває за тисячі кілометрів од неї – у Португалії.

Зі слів юридичного представника актора, заява Хьорд про побиття – це спроба домогтися швидшого вирішення фінансових аспектів розлучення на свою користь. А ще, вважає Вассер, із боку 30-річної актриси це відповідь на негативну увагу ЗМІ, котру вона отримала після того, як подала на розлучення з 52-річним чоловіком.

Хьорд стверджує, що Депп небезпечний навіть для песика

Між іншим, як пише "People", крім захисту для себе та песика, Хьорд також офіційно зажадала 50 тисяч доларів щомісячних аліментів від Деппа, а ще щоби лише їй було дозволено жити в їхньому спільному помешканні в Лос-Анджелесі та користуватися автом "Range Rover".

Також вона хотіла, щоби Джонні відрядили на 52-тижневі курси з керування гнівом.

Хьорд засвідчила, що бачила свого чоловіка під дією наркотиків. А ще розказала, як у її день народження він накинувся на неї, схопив за волосся та кинув на підлогу.

Одначе суд поки що обмежився тим, що заборонив акторові підходити до колишньої ближче, ніж на 100 ярдів.

Між іншим, як офіційно повідомили представники Лос-Анджелеського департаменту поліції, коли наряд 21-го травня прибув до оселі зіркового подружжя, ним не було виявлено доказів скоєння злочину. Себто офіційної заяви про побиття не захотіла подавати й сама ймовірна жертва, і правоохоронці не знайшли для цього підстав, пише "US Magazine".

Нагадаємо, як доказ того, що Джонні Депп побив її, Хьорд надала судові та журналістам фото свого обличчя з синцями та саднами.

Фото з Instagram 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів