У Деппа знайшлися ще захисники, а в Хьорд – лесбійська екс-дружина

30 травня 2016, 11:11

У те, що американський актор Джонні Депп міг підняти руку на жінку, не вірять його донька Лілі-Роуз та колишня цивільна дружина Ванесса Параді. На захист колеги також став Мікі Рурк.

Тим часом з'ясувалася пікантна деталь щодо акторки Амбер Хьорд: до Джонні вона вже була у шлюбі – у лесбійському.

Про це пише "The Mirror".

Згідно з документами, з котрими ознайомилось видання, у 2008-му році Амбер Хьорд і Тася Ван Рі офіційно зареєстрували у Каліфорнії так зване "домашнє партнерство", після чого 30-річна актриса навіть змінила прізвище, ставши Амбер Ван Рі.


Розлучилася та повернула собі прізвище Хьорд вона лише в 2013-му, за кілька місяців після того, як Джонні Депп їй освідчився.

До Джонні Деппа Амбер Хьорд мала дружину

Нагадаємо, ймовірною причиною розлучення Деппа і Хьорд називають її новий лесбійський роман.

Тим часом на бік Джонні в історії зі звинуваченнями в побитті стала його колишня цивільна дружина Ванесса Параді.

Портал "TMZ" оприлюднив листа актриси та співачки, в котрому вона називає батька двох своїх дітей "чутливою та люблячою людиною".

"Я всім серцем вірю в те, що ці звинувачення – безсовісні", - заявила Параді.

Вона підкреслила, що за ті прекрасні 14 років, які вона з ним прожила, Джонні ніколи її не кривдив, і таке взагалі на нього не схоже.

"Мій тато – найдобріша, найбільш любляча людина з усіх, кого я знаю, він прекрасний батько для мого меншого брата і для мене, і всі, хто його знає, скажуть те саме", - написала в своєму Instagram Лілі-Роуз Депп, виклавши фото, де вона маленька з татом.

My dad is the sweetest most loving person I know, he's been nothing but a wonderful father to my little brother and I, and everyone who knows him would say the same ❤

Світлину опубліковано користувачем Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp) Тра 29, 2016 о 4:57 PDT

"Як на мене, він (Депп) не схожий на дуже агресивного чоловіка… Він дуже стриманий хлопець, завжди був дуже стриманим, джентльменом, не агресивним", - зазначив актор Мікі Рурк, до якого по коментар звернувся портал.

Нагадаємо, Амбер Хьорд подала на розлучення та звинуватила Джонні Деппа в насильстві. Як доказ вона надала фото свого побитого обличчя та потрощеної оселі. Суд дав акторці ордер, котрий забороняє чоловікові до неї наближатися.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів