Лонгорія розповіла про весілля й сукню, створену з любов'ю

30 травня 2016, 16:11

Виявляється, британська дизайнерка Вікторія Бекхем пошила для весілля своєї подруги Єви Лонгорії не одну сукню, а три – "головну", ще одну для вечірнього святкування й третю для цивільної церемонії, що відбулася на день раніше.

Це та інші подробиці про свій та медіамагната Хосе Антоніо Бастона найважливіший день новоспечена місіс Бастон розповіла "Hello!", пише "The Daily Mail".

Вікторія Бекхем створила для Лонгорії одразу три сукні

"Я попросила Вікторію пошити мені сукню, бо хотіла, щоби вона була особливою та зробленою з любов'ю – і я знала, що Вікторія зробить її з любов'ю. Також Вікторія була одним із моїх свідків. Вона підписала документ, де говориться "я тут була" – тож це був вікенд Вікторії Бекхем", - розповіла Єва.

Дизайнерка вклала в них свою любов до подруги

"Вона була найкращою, наймилішою людиною, що була поруч того дня. Вона не просто створила для мене весільну сукню, вона – одна з моїх найкращих подруг, і для неї бути там мало особливе значення", - додала актриса.


Єва і Пепе подбали про те, щоби особливу роль у церемонії зіграли й діти нареченого, щоби вони були щасливі та задоволені.

"Дві доньки Пепе і його син були героями весільної вечірки. Його доньки йшли зі мною до вівтаря, діти тримали обручки. Звісно, вони були частиною церемонії, бо я не просто виходжу за Пепе, я виходжу за всю його родину", - пояснила Єва.

Вікторія була й свідком на весіллі

Лонгорія сказала, що тепер, відсвяткувавши своє кохання з близькими людьми, вони з Пепе з радістю переходять до наступної частини – безпосередньо шлюбу.

"Ми такі раді бути містером та місіс Бастон", - зізналася вона.

Єва вважає, що вийшла заміж за всю родину свого коханого

Нагадаємо, закохані одружилися 21-го травня в Мексиці. Крім Бекхемів, серед кількасот гостей були Кеті Перрі, Пенелопа Крус та Рікі Мартін.

Фото з Instagram Єви Лонгорії, Вікторії та Девіда Бекхемів

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів