Лоліта виправдалася за своїх "москалів": Це українські провокації

31 травня 2016, 16:58

Російська співачка Лоліта Мілявська образилася на українців. Артистка вважає, що її слова про "москалів" вирвали з контексту саме українські ЗМІ, тож вона поспішила виправдатися перед російськими журналістами.

Днями в мережі спливло відео одного з телешоу, зняте у 2013-му році. На ньому Лоліта іронічно відгукується про москвичів, називаючи їх "москалями". Дехто з користувачів Інтернету обурився й звинуватив артисту в антиросійській позиції.

Та 52-річна Мілявська назвала галас навколо відео нічим іншим, як провокацією з боку українських ЗМІ. Співачка наголосила, що слова, сказані нею під час цього шоу, вирвані з контексту і, щоб зрозуміти сенс іронії, потрібно переглянути всю передачу цілком. Про це вона заявила в коментарі "Life.ru".

"Це українські провокації. У тій компанії на передачі все були з почуттям гумору, таку маячню навіть уявити складно. Там прозвучав жарт, над яким сміялися всі мої колеги, це стосувалося нашого шоу-бізнесу, який на 70% складається з вихідців з України. І це не більше ніж жарт, тому що ми всі стали москалями. Про це йшла мова", - сказала вона.


Лоліта виправдалася перед росіянами

"Так, ми були громадянами України, ми вроджені українці за свідоцтвом про народження, але працюємо ми всі в Москві. Це наша друга країна. Тому я з іронією сказала, що ми москалі і ось москалів треба споживати в сенсі мистецтва. Що я і роблю", - додала Лоліта.

Має Мілявська й пояснення буцімто її цькування з боку українських ЗМІ.

"Я думаю, що це відповідь якихось українських ЗМІ на те, що я привітала їх з перемогою на "Євробаченні". Правда, я сказала, що в їхній економічній ситуації тільки "Євробачення" їм не вистачало і що, швидше за все, вони будуть просити грошей у Євросоюзу. Що, до речі, і сталося дня через чотири після мого привітання", - сказала артистка.

Нагадаємо, кілька місяців тому Лоліта тішилася, що її не внесли до "чорного списку" України, а Путіна називала "генієм".

Фото з Instagram Лоліти Мілявьскої

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів