Шарапова: Я боротимуся за те, щоб повернутися на тенісний корт

9 червня 2016, 10:18

Російська тенісистка Марія Шарапова найближчі два роки не з'явиться на тенісних змаганнях. Такий фінал "мельдонієвого" скандалу, в який втрапила білявка.

Міжнародна тенісна федерація (МФТ) дискваліфікувала росіянку за порушення антидопінгових правил. Про це повідомляє "Интерфакс".

"Марія Шарапова порушила антидопінгові правила за статтею 2.1 тенісної антидопінгової програми і, як наслідок, була дискваліфікована на два роки", - йдеться в повідомленні.

Термін дискваліфікації починається з 26-го січня 2016-го року.


Шарапову дискваліфікували, а вона не згодна

Маша ж вже заявила, що не згодна з рішенням федерації. Білявка має намір оскаржити свою дискваліфікацію в Спортивному арбітражному суді (CAS). Про що й повідомила у своєму Facebook.

"Я не можу прийняти невиправдано жорстку дворічну дискваліфікацію. (Незалежний) трибунал, члени якого були відібрані МФТ, вирішив, що я нічого навмисно не робила, але в той же час вони усувають мене від тенісу на два роки", - написала Шарапова.

"Я негайно оскаржу це рішення в CAS. Я боротимуся за те, щоб повернутися на тенісний корт якомога швидше", - додала вона.

Нагадаємо, кілька місяців тому Марія Шарапова зізналася, що провалила допінг-проби.

28-річну спортсменку було дискваліфіковано з усіх змагань, а відомі бренди або розірвали контракти з росіянкою, або призупинили співпрацю на час розслідування. Так само вчинили й в ООН, де Шарапова була послом доброї волі.

Фото з Facebook Марії Шарапової

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів