Ронні Вуд та його "лялечки" знялися для глянцю. ФОТО

20 червня 2016, 11:54

Британський рок-музикант Ронні Вуд та його дружина Саллі представили світові своїх новонароджених донечок-двійнят.

69-річний учасник "The Rolling Stones" із сім'єю знялися для обкладинки журналу "Hello", пише "The Daily Mail".

"Я відригувач, прогулювач, змінювач підгузків, а ще намагаюся поспати в перерві між оцим усім", - зізнався щасливий татусь Грейсі Джейн та Еліс Роуз.

"У мене є Саллі. Є моя прекрасна родина, і є ці дві маленькі, гарненькі лялечки. Усе, що я думаю, це те, що комусь там нагорі справді я подобаюся", - зізнався Ронні.


Музикант розповів, що грає малечі на гітарі, а ще планує намалювати їхні портрети.

Ронні Вуд був поруч із дружиною під час пологів та перерізів пуповини доцям.

"Ми обоє плакали. Ти просто відчуваєш таке щастя, такі емоції, що в тебе просто сльози. Ронні настільки відданий батьківству, тому, щоби допомагати мені, піклуватися про всіх нас", - поділилася Саллі.

SNEAK PREVIEW: Meet my angels Gracie Jane & Alice Rose, by visiting http://www.hellomagazine.com now 🍼💕#HappyFathersDay 😎

Світлину опубліковано користувачем Ronnie Wood (@ronniewood) Чер 19, 2016 о 10:25 PDT

Жінка знає, що багато кому таке пізнє батьківство її чоловіка здалося "егоїстичним" кроком. Проте третя дружина музиканта упевнена: головне – це любов.

"Я приймаю те, що це для деяких людей – шок, а іншим видається смішним, але ці діти – кохані. Є діти, народжені молодшими людьми, але яких не люблять. Що б обрали ви?", - зазначила дружина Вуда.

Нагадаємо, Ронні Вуд і театральна продюсерка Саллі Хамфріс одружилися в 2012-му. Від попередніх шлюбів колись скандальний рокер має чотирьох дорослих дітей.

Фото з Twitter та Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів