Екс-вітчим Кардашян знялася для обкладинки спортивного глянцю. ФОТО

29 червня 2016, 10:52

Колишній легкоатлет Брюс Дженнер, котрий після зміни статі перетворився на Кейтлін Дженнер, прикрашає собою обкладинку чергового номеру журналу "Sports Illustrated".

Реаліті-зірка стала головною героїнею глянцю, у такий спосіб відзначивши 40-річчя своєї перемоги на Олімпійських іграх.

Про це пише сайт "Sports Illustrated".

Як розказала в інтерв'ю 66-річна Кейтлін, вона дуже пишається тією частиною свого життя, і це – частина того, хто вона є. Водночас вона усвідомлює, що її олімпійське золото не привнесло ніяких значущих змін для світу, "хіба що кілька людей почали більше займатися спортом".

А ще вона розповіла про своє ставлення до Брюса і до Брюсового тіла, в якому вона прожила понад 60 років.

 Колись Брюс, а тепер Кейтлін Дженнер

"Воно було мені огидне. Я була велика, дебела та мужеподібна. Решта світу гадала, що то було тіло грецького бога. А я ненавиділа його. Але то було те, що мені дали, і я просто старалася досягти з ним якнайбільше", - поділилася Кейтлін.

"Я любила Брюса… Я й сьогодні досі його люблю. Мені до вподоби те, що він здійснив, і те, що він став прикладом тяжкої праці та відданості. Я пишаюся тією частиною мого життя. проте ця жінка жила всередині мене, і настав той час, коли я мусила дати жити їй, помістивши всередину Брюса. І в останні 12 місяців я щасливіша, ніж була будь-коли в моєму житті", - зізналася вона.

Нагадаємо, коли торік Кейтлін Дженнер відкрито заявила про зміну статі, знайшлося чимало людей, котрі вимагали, щоби вона відмовилася від золотої медалі, котру виборола як чоловік, а не як жінка.

Як відомо, Брюс Дженнер тричі був одружений, зокрема з матірю Кім Кардашян, Кріс, та має шестеро дорослих дітей.

Фото з Instagram 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів