Лідеру "Rammstein" причепили Путіна і подарували "путінофон"

29 червня 2016, 16:57

Лідер гурту "Rammstein" Тілль Ліндеманн став власником "путінофона", а на додачу німецького музиканта записали ще й в прихильники Путіна.

Російська компанія, яка виробляє iPhone з золота і платини з портретом президента Росії, прифотошопила портрет Путіна на футболку Ліндеманна. Про це повідомляє "Газета.ру".

Творці "путінфонів" розіслали виданням офіційний прес-реліз із фотографією фронтмена "Rammstein" з подарунковим телефоном. Та найцікавіше, що на грудях у співака був зображений Володимир Путін, що й привернуло увагу.

Та пізніше з'ясувалося, що німецька рок-зірка не вдягав футболку з роcійським президентом, і це звичайний фотошоп.


Тож компанії, яка прославляє Путіна на телефонах, не залишалося нічого іншого, як підтвердити це. У новому релізі також поспішили заявити, що Тілль Ліндеманн не виступав проти санкцій щодо Росії.

Хоча спершу йому приписали ці слова: "Ставши власником телефону "Caviar Supremo Putin Trevolte", в поєднанні жовтого золота і чорненого титану з барельєфом портрета Путіна, Ліндеманн підкреслив своє виключно шанобливе ставлення до російського президента і висловив протест проти санкцій щодо Росії".

Сам лідер "Rammstein" поки ніяк не прокоментував ситуацію.

Нагадаємо, раніше випустили "путінофон", присвячений анексії Криму.

Фото Twitter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів