Гайді Клум: Люблю, коли в животі метелики

14 липня 2016, 10:18

Німецька супермодель Гайді Клум любить відчуття закоханості та "метеликів у животі", але не збирається більше виходити заміж.

А ще 43-річна красуня згадала про свій роман із фронтменом "RHCP" та зізналась, що не вміє розстібати бюстгальтер однією рукою.

Про це пише "People".

"Я люблю бути закоханою, коли в животі метелики, і ти почуваєшся прекрасно. Я захоплююся романтикою – в цьому я дещо старомодна. Не знаю, мені подобається насолоджуватися життям та коханням і бути щасливою", - поділилася Гайді.


Одначе йти до вівтаря зі своїм бойфрендом, 29-річним Віто Шнабелем вона наміру не має.

"Я робила це двічі, і в мене не вийшло, тож нащо завдавати комусь болю, коли все добре так, як є. Мені подобається так, як воно є зараз", - пояснила Клум, у котрої є четверо дітей.

Гайді Клум любить, коли в животі пурхають метелики

Зірка прокоментувала нещодавнє зізнання фронтмена "Red Hot Chili Peppers" Ентоні Кідіса, про те, що час, коли вони були разом – "один із найпрекрасніших спогадів його життя".

Як пише "Alternative Nation", короткий, але бурхливий роман між музикантом та супермоделлю був у 2002-му. Зі слів Кідіса, він був "егоїстичною дупою", а от Клум - красунею та розумницею, якою він досі захоплюється.

Гайді зазначила, що їй дуже приємно, що вони з ексом лишилися в добрих стосунках.

"Знаєте, ми провели разом дуже особливий час. Я насправді ніколи не думала, що хтось про це знає. Кумедно, що він, після стількох років про це заговорив", - зауважила вона.

Також Гайді зізналася в одній своїй пристрасті: білявка колекціонує красиві бюстгальтери. А ще відверто сказала, що не має суперздібності, котра є в деяких хлопців – не може зняти ліфчика однією рукою.

Як відомо, Гайді полюбляє ходити топлес на пляжі. Папарацці неодноразово вдавалося сфотографувати її голі принади.

Фото з Instagram Гайді Клум

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів