Бейонсе, Ріанна, Боно та Пінк записали відео проти расизму в США

14 липня 2016, 13:50

Світові зірки, серед яких є Бейонсе, Ріанна, Боно, Ленні Кравітц, Аліша Кіз, Пінк і Тараджі Хенсон записали потужне відеозвернення до президента Америки та Конгресу з вимогою змін.

Їхній ролик із назвою "23 способи бути вбитим, коли ти чорний в Америці" присвячений трагічним випадкам, коли через упереджене ставлення поліції до темношкірих гинули безвинні люди.

Про це пише "The Mirror".

 Рірі, Бейонсе та інші зірки записали ролик проти расизму

"Не подати сигнал, коли перестроюєшся в іншу полосу… їхати в машині твоєї дівчини з дитям на задньому сидінні… бігти до ванної кімнати у власній квартирі… продавати цигарки під магазином на розі…", -  зірки по черзі озвучують обставини загибелі людей, чиї фото та імена з'являються на екрані.

"Ми вимагаємо радикальних змін, щоби вилікувати довгу історію систематичного расизму, щоби всі американці мали однакове право жити та здобувати щастя", - наголошують селебрітіз.

Нагадаємо, на початку липня в двох американських містах поліцією вже вкотре були застрелені темношкірі громадяни. А під час масових протестів проти поліцейського свавілля в Далласі від снайперських куль  загинули 5 правоохоронців.

Відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів