Лохан розірвала заручини і шукатиме доброго велетня?

27 липня 2016, 15:11

Після гучного скандалу наречений американської актриси Ліндсей Лохан, 23-річний Єгор Тарабасов, виїхав з речами із її лондонської квартири.

Подейкують, заручини розірвано. А 30-річна зірка натякнула, на якого чоловіка вона насправді заслуговує.

Про це пише "New York Post".

Зі слів джерел, щоби прийти до тями після розриву з Єгором, Ліндсі гайнула з друзями на Сардинію. Там вона відпочиває на яхті та ходить по крамницях.


"Переїхавши до Лондона та зустрівши Єгора, Ліндсей відчула, що нарешті відійшла від хаосу своєї молодості. Вона справді була готова осісти і створити сім'ю. Для неї це дуже сумно, вона втрачає більше, ніж просто бойфренда", - зазначив один із друзів Лохан.

Сама ж актриса написала в Instagram повідомлення, щоби заспокоїти тих, хто за неї переживає. Вона запевнила, що в неї все добре, і що їй просто потрібен деякий час на себе.

Dear friends. I'm good and well. #ATM I am taking time for myself with good friends. I am sorry that I've exposed certain private matters recently. I was acting out of fear and sadness... We all make mistakes. Sadly mine have always been so public. I have done a lot of soul searching in the past years, and I should have been more clear minded rather than distract from the good heart that I have. Social media comes with the territory of the business and the world we now live in. My intentions were not meant to send mixed messages. Maybe things can be fixed... Maybe not.. I hope they can. But I am 30 years old and I do deserve a #GENTLEgiant Life is about love and light. Not anger 🙏🏻 Thank you to those who stand by my side

Світлину опубліковано користувачем Lindsay Lohan (@lindsaylohan) Лип 26, 2016 о 12:45 PDT

"Я перепрошую за те, що нещодавно виставила на огляд певні особисті речі. Мною керували страх і смуток… Ми всі припускаємося помилок. На жаль, мої завжди були дуже публічними", - зізналася ЛіЛо.

Лохан запевнила, що не мала наміру надсилати суперечливі повідомлення, і сподівається, що все з часом владнається.

"Але мені 30 років, і я заслуговую на Доброго велетня. Життя – це про любов та про світло. Не про злість. Спасибі тим, хто на моєму боці", - написала вона.

Нагадаємо, гучна сварка між Лохан і Тарабасовим відбулася в ніч на 23-тє липня. Під ранок зірка вискочила на балкон і почала волати, що наречений її бив та намагався задушити.

Речник Ліндсей повідомив, що акторка хоче, аби Єгор пройшов терапію з керування гнівом.

Як відомо, про роман цих двох стало відомо навесні. Тарабасов – мільйонер, бізнесмен і син російського олігарха.

Фото з Instagram Лохан

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів