Стюарт публічно зізналася в коханні до дівчини

28 липня 2016, 11:02

Американська актриса Крістен Стюарт, яка нещодавно казала, що не збирається визначати свою сексуальну орієнтацію, таки визнала, що вона- лесбійка.

Зірка "Сутінок" вперше публічно оголосила про свої стосунки із дівчиною. Про своє кохання до продюсера Алісії Каргайл акторка розповіла в інтерв’ю "Elle".

"Просто прямо зараз я дійсно закохана в мою подругу", - заявила 26-річна Крістен.

Стюарт уперше розповіла про свою сексуальну орієнтацію

Стюарт пояснила, що вони з Алісією розходилися кілька разів, але тепер знову разом.


"Ми розривали стосунки кілька разів і сходилися назад, і на цей раз ми разом. Нарешті я знову можу відчувати себе щасливою", - наголосила актриса.

Як відомо, протягом багатьох років Крістен приписували романи з жінками. Але зірка уперто не коментувала цього. Тож це вперше Стюарт розкрила подробиці особистого життя.

За твердженнями артистки, вона вирішила розказати про це, аби люди не думали, що вона соромиться своїх стосунків із жінкою.

Крістен і Алісія знову разом

Крістен, яка зустрічалася з колегою з "Сутінок" Робертом Паттісоном ще у 2008-му році, зауважила, що наразі легше зізнатися про роман із жінкою, ніж з чоловіком.

Нагадаємо, у вересні минулого року Стюарт і Каргайл приписували весілля. Та згодом парочка розійшлася. За цей час Крістен встигла засвітитися з кількома іншими жінками.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів