"Що за х…ня з цією Австралією?": Ван Дамм зірвався під час інтерв’ю. ВІДЕО

30 липня 2016, 10:00

Американський та бельгійський актор Жан-Клод Ван Дамм мав намір дати інтерв’ю для австралійського ранкового телешоу, але щось пішло не так.

55-річна зірка роздратувався, скипів, вилаявся та пішов.

Про це пише "Contact Music".

Жану-Клоду не сподобалися запитання, які йому поставили. Зокрема зірку вибісило, коли його спитали про співачку Кайлі Міноуг, з якою в них колись був роман.


"Так, мені подобається Кайлі, мені подобаються всі – можна я, будь ласка, приїду до Австралії і з вами поговорю? Люди, вибачте, я більше так не можу. Ви розмовляєте з дуже жорстким хлопцем, знаєте це? Дайте мені сказати. Це буде корисно людям, вони зможуть це почути. Дайте мені сказати, будь ласка", - завівся Ван Дамм.

Ван Дамм розсердився на австралійських журналістів

"Ці питання, преса, мене запитують одне й те саме останні 25 років. "Кайлі?" "Як ваші тренування?" "Як ваше це?" "Як ваше те?", - обурився він.

На думку Ван Дамма, вже настав час йому поговорити з аудиторією про щось інше.

"Мені 55 років. Мені більше не 35, не 25. Мені 55. У мене тепер інший погляд на життя, і ми поговоримо про це в Австралії. Бо ці телеінтерв’ю, які ви в мене зараз берете, вони дуже нудні. Бо ці питання – нудні. Мені важко відповідати на такі питання, я починаю пітніти. Мені недобре, бо мені… бо вони нудні. Наступне питання? Маєте якісь цікаві питання?", - спитав актор.

Потім він просто відчепив свого мікрофона та пішов. Але телеглядачі мали змогу почути, як зірка лається.

"Що за х…ня з цією Австралією? Що за х…ня відбувається? Я не можу це зробити. Я надто щирий", - сказав він, ідучи.

Як зазначає видання, інтерв’ю відбувалося через супутник, а зараз Ван Дамм перебуває в Бангкоку. Поява актора в ранковому шоу мала стати рекламою його австралійського туру.

Як відомо, запальна вдача Жана-Клода – не таємниця. Колись він розгромив номер в одному з київських готелів та побив у ньому свою тодішню подружку.

Фото з Instagram Ван Дамма, відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів