Заміжню Кейт Мосс покликали заміж?

31 липня 2016, 10:01

Подейкують, у британської супермоделі Кейт Мосс є реальний шанс зробитися графинею.

У червні, під час романтичної подорожі до Венеції її кавалер, 29-річний граф Ніколай фон Бісмарк привселюдно зробив їй пропозицію руки та серця. І його не спинило те, що Кейт – чужа дружина.

Про це пише "The Mirror".

За свідченням джерела, освідчення відбулося в розкішному ресторані. Ніколай опустився на одне коліно та сказав Кейт: "Я тебе кохаю". А днями на безіменному пальці 42-річної красуні вгледіли нову каблучку з сапфіром.


А в Кейт нова каблучка з сапфіром. Граф подарував?

Як розповів журналістам власник того ресторану Джованні Фракассі, фон Бісмарк замовив столик під іншим ім'ям. Він дочекався, доки розійдуться всі інші відвідувачі, та десь о першій ночі зробив Кейт пропозицію.

"Вона дуже красива, вони весь вечір сміялися та обіймалися", - засвідчив Фракассі.

"Він дістав обручку, і це було кумедно, бо вона сказала, що це на тоді, коли вона розлучиться", - додав власник ресторану.

Як почув Фракассі, Ніколай хотів би повінчатися з Кейт у Венеції, в церків Сан-Ніколо деї Мендіколі. Власник ресторану додав, що раніше Мосс бувала в нього з чоловіком, музикантом Джейсі Хінсом, проте в тому, як дивиться на неї нинішній її кавалер, відчувається набагато більше любові.

Нагадаємо, Мосс і фон Бісмарк зустрічаються з минулої осені. Стосунки пари не можна назвати безхмарними – у травні Кейт буцімто виставила Ніколая зі свого дому та закрутила роман із зовсім юним парубком.

Прінтскрін з сайту "The Mirror"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів