Гвен Стефані з коханим взялися планувати весілля?

5 серпня 2016, 14:55

Подейкують, американські артисти, Гвен Стефані та Блейк Шелтон таки вирішили офіційно зв’язати життя одне з одним.

Пара вже найняла зіркового планувальника весіль.

Про це стало відомо "TMZ".

Зі повідомленням джерел, організацією весілля Гвен і Блейка займається Джеррі Вулворт, визнана спеціаліст, чий "коник" - свята для селебрітіз на 15-15000 осіб. Щоправда, від коментарів вона поки що відмовилася.


Тим часом у інтерв’ю "Cosmopolitan" 46-річна Стефані зізналася, що поголос про їхній із Шелтоном роман з'явився у медіа раніше, ніж між ними насправді щось виникло. Це була ідея редакторів талант-шоу "The Voice", де вони обоє сиділи в журі.

Гвен Стефані дозріла до заміжжя?

Про це пише "Entertainment Tonight".

"Я люблю "NBC", але вони редагували все так, щоби виглядало, ніби ми фліртуємо. Вони вирішили видати цю історію ще до того, як щось відбулося насправді. Я його ледве знала. Проте було так, ніби це літало в повітрі – відбувалося до того, як відбулося", - пригадала співачка.

Зі слів Гвен, оскільки обоє вони саме переживали розлучення, їм було непросто зав’язати нові стосунки.

"У нас обох були проблеми з довірою, як і у вас були б на нашому місці. "У мене так багато пробоем. Як я можу влазити в іншу потенційну велику проблему? Що я роблю?", - пригадала свої сумніви зірка.

Нагадаємо, подейкували, Блейк кликав Гвен заміж ще навесні і навіть придбав обручку за 1,2 мільйона доларів. Проте співачка відмовила, бо не була певна, що це буде добре для трьох її синів.

Фото з Instagram Гвен Стефані

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів